Регион

2-годишно момиченце загина при катастрофа

Линейка, илюстрация2-годишно момиченце е загинало при пътен инцидент, съобщават от Областната дирекция на МВР – Хасково. Инцидентът е станал вчера около 15:30 часа на пътя село Княжево – Елхово. Трагичната развръзка е настъпила след сблъсък между товарен автомобил Мерцедес и лек автомобил Фиат Брава.

57-годишеният мъж от Ямбол шофирал леката кола с несъобразена скорост и на десен завой е загубил контрол над колата, навлязъл е в насрещната лента за движение и се е ударил челно в товарния автомобил. От удара на място е загинало возещото се във Фиата момиченце от Пловдив, а водачът е с черепна и гръдна фрактура с опасност за живота. 53-годишната му съпруга е с фрактура на бедро, а другото им внуче –  момченце на 8 години е с открита фрактура на черепа, с опасност за живота. Пострадалите са настанени в ямболската болница.

При друг инцидент пострада 51-годишна водачка на лек автомобил Деу.  Вчера около 17:20 часа харманлийката е пътувала по главния път за Турция с несъобразена скорост. Загубила е контрол над колата, излязла е извън платното и се е ударила в крайпътна канавка. Жената е с разкъсна рана на дясната ръка. Прегледана е в харманлийската болница и освободена за домашно лечение.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button