Хасково

Започна кърпенето на дупките по пътищата в Хасковска област

РемонтътДупките по републиканската пътна мрежа в област Хасково ще бъдат запълнени най-късно до началото на август, съобщи за Haskovo.info директорът на Областно пътно управление Живко Боговски.

Пътищата Тополовград – Харманли, Голямата звезда – Свиленград и Крумовград – Ивайловград вече са изкърпени.

В момента се извършват ремонтни дейности по пътя Манастир – Малево – Корен – Малък извор и пътя от Любимец към село Изворово.

Предстои са бъдат завършено изкърпването на дупките по пътя Димитровград – Хасково – Кърджали и от границата в област Пловдив в посока – Хасково – Харманли – Капитан Андреево.

Днес започна ремонтът в участъка Хасково – село Подкрепа. Докато машините и работниците са на платното полиция регулира преминаването на автомобилите като ги пропуска последователно в двете посоки, което на моменти създава проблеми и се образуват опашки от чакащи коли.

Ремонтните дейности се извършват паралелно по първокласните, второкласните и третокласните пътни мрежи, като с предимство са първокалсните пътища, уточни Боговски.

Ремонтът Ремонтът
Ремонтът Ремонтът

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
123
123
09.07.2013 14:49 14:49

А Книжовник

Анонимен
Анонимен
09.07.2013 15:00 15:00

За Книжовник питай узунджовския циганин.

az
az
10.07.2013 13:00 13:00

И мошениците от АБ АД пак ще налапат паричките на агенция Пътища.

az
az
10.07.2013 13:02 13:02

Тоя Боговски , шефа на окръжно пътно няма ли да го уволнят най-после? Сол ташак на Станимир и Телят собствениците на АБ АД. Смешници фалирали мошеници.

Back to top button