Регион

Алергичен шок прати шофьор в крайпътен насип

ПТП, катастрофа54-годишен шофьор от град Камено е пострадал при катастрофа, съобщават от Областната дирекция на МВР – Хасково.

Мъжът е шофирал товарен автомобил Рено вчера по Панорамния път в Димитровград. Внезапно му прилошало, получил алергичен шок, вследствие на което загубил контрол над колата, излязъл от платното и се забил в крайпътен насип. Шофьорът е настанен в МБАЛ – Хасково. Опасност за живота му няма.

При друг пътен инцидент пострада 73-годишна хасковлийка. Тя е пътувала в лек автомобил Ауди, шофиран от 74-годишния й съпруг. Двамата пътували за Минерални бани, но несъобразената скорост им изиграла лоша шега.

Възрастният мъж загубил контрол на возилото е се ударил в крайпътно дърво. От сблъсъка е пострадала съпругата му, която е с натъртване на ребрата. Жената е прегледана и освободена за домашно лечение.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button