Хасково

Временният Нанев сдаде властта в областта на временния Исов

Исов сменя НаневВременният областен управител Николай Нанев сдаде властта на новия временен областен управител Кадир Исов. Символичната церемония се състоя по обяд в сградата на областната управа.

Кадир Исов беше назначен в петък следобед като временно изпълняващ длъжността губернатор на Хасково. По принцип моето задължение е на заместник-областен управител. Бяхме двама кандидати за поста заедно с Мехмед Лятиф, обясни на първата си среща с журналисти Исов. Според него титулярът на поста областен управител ще бъде назначен съвсем скоро, но никой не знае кога и кой ще е той.

Исов сменя НаневДо петък Кадир Исов беше началник на техническия инспекторат в ДФ „Земеделие“. В момента той е в неплатен отпуск от старото си работно място. Исов е роден през 1973 година, завършил е УНСС – София, спец. „Стопанско управление и администрация“.

Досегашният заместник-областен управител, който временно беше начело на областта Николай Нанев пожела на наследника си по-малко пожари и наводнения. Като представител на ГЕРБ не се учудвам от смяната, която всички очаквахме доста по-рано, каза Нанев.

На смяната на властта стана ясно, че ремонтът на ГКПП „Капитан Андреево“ закъснява с 2 месеца заради непредвидени проблеми, които изниквали по време на работата като различни кабели, които не били по местата си.

Кадир Исов пък пое ангажимент да се запознае с проблемите в харманлийското село Бисер, чието възстановяване беше сред приоритетите на предишната областна управа.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
башибузук
башибузук
15.07.2013 15:33 15:33

алооо, Хасково?!

Анонимен
Анонимен
15.07.2013 21:08 21:08

tursko robstvo v haskovoto?!!!!!

iiiiiiiiiiii
iiiiiiiiiiii
15.07.2013 21:25 21:25

Само времинното да не си ни остане постояно, че то така става.

Vasil
Vasil
16.07.2013 10:22 10:22

Na vsichki Bulgarski predateli semeistvata i blizkite dago otnesat,koito dopusnaha tova

Талибан
Талибан
19.07.2013 22:55 22:55

Област Хасково става втора област Кърджали! Недопустимо!!!

Back to top button