Хасково

Спряха конкурса за шеф на Здравната каса

Здравната каса в ХасковоНадзорният съвет на Националната здравноосигурителна каса взе решение за прекратяване на обявения конкурс за заемане на длъжността директор на РЗОК. Сред обявените места бе и това в Хасково. Причините за стопирането са открити в обявата за конкурса пропуски във връзка с изискваните документи.

Констатирани са несъответствия между посочените изисквания за заемане на длъжността и утвърдената длъжностна характеристика за директор на РЗОК и липса на регламент при начина на провеждане на конкурса.

От Здравната каса съобщават, че подадените документи в определения скоро не са отваряни и разглеждани. Те ще бъдат върнати лично на кандидатите без да бъдат отваряни.

На следващо заседание Надзорния съвет ще решава за обявяването нов конкурс.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
тони мамата
тони мамата
18.07.2013 22:59 22:59

хайде че тази кака коюмджиева много се заседя – повече от 10 год Тя се ояде пък и близнака и пълни гушата Ако коюмджийката падне близнака и процъфтяващата болница веднага ще фалират Ех бойко бойко ти строиш магистрали шо ти требе бе човек строй клинични пътеки като близнака

Back to top button