Регион

Кола излетя в двор, друга се обърна до ограда в Подкрепа

КатастрофатаЧетирима души са пострадали при тежка катастрофа с участието на три автомобила на международния път за Турция в хасковското село Подкрепа. Две от колите са съборили огради, а едната от тях е влязла в двора на къща.

Инцидентът е станал по време на изпреварване, разказаха очевидци. В колоната имало три автомобила – хасковски опел, варненски камион и австрийски ван с гастарбайтери. При опит на камиона да изпревари опела ситуацията станала сложна.

КатастрофатаВанът тръгнал също да изпреварва и ударил опела, а двата автомобила заедно полетели извън платното. Опелът се ударил в стълб и се преобърнал до оградата на къщата. Ванът обаче прелетят през три огради и „паркирал“ в двора. Според свидетелите участниците в катастрофата са се движили много по-бързо от разрешените в участъка 60 километра в час.

Пострадали са двамата шофьори на леките автомобили и двама пътници от вана. Истински късмет е имала собственичката на къщата, където е станал инцидентът. 76-годишната Христина Паскалева имала намерение да поработи в двора, дори била приготвила бутилка с вода и тъкмо щяла да излезе, когато решила, че е много топло и оставила работата за утре сутринта.

Баба Христина и съседката й, чиято ограда също е разбита разказаха, че такива инциденти стават често. По такъв начин загинал и бащата на възрастната жена преди години. Той бил блъснат от автомобил на гастарбайтери на същото място, където стана днешният инцидент.

Видео Вижте видео репортаж

Катастрофата  Катастрофата 

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Димо
Димо
18.07.2013 18:30 18:30

Докога нашите полицай няма да си вършат работата. Преди 2 дена пътувах по този път и беше страшнооо натоварен с Гастърбайтери, който грам хабер си нямаха от ограничения и закони. Караха си като на писта ляво дясно няма проблеми. Бях принуден да отбия и 30 мин пихме кафе за да може тапаците да минат напред. Дори няма да споменавам може*и 15те пъти в който един от тях щеше да ме подпре, караше без грам дистанциия.

haha
haha
18.07.2013 18:40 18:40

eiii mamicata immm… az vinagi kogato karam ot tamm i vinagi spazvam ogranichenieto i nqkvi smeshnii pikliuvci me izprevarvaat !!! I ne haqt za jivota na drugite .. NA TQX IM se jivee pone ..

бай фидан
бай фидан
19.07.2013 11:31 11:31

Така ще бъде докато някои полицаи не си гледат съвестно работата и не ги наказват.И в град Хасково карат като луди,но никой не им обръща внимание.Трябва да има контрол и яки глоби иначе няма оправия.

Back to top button