Хасково

Хасковска област – 11-та по престъпност за първото полугодие

Измамник, архивХасковска област държи 11-то място по престъпност. За първото шестмесечие са регистрирани 2224 престъпления. Резултатите са съизмерими с тези на Русе, Велико Търново, Пазарджик. Най-малко престъпления има в Смолян- 660, а в съседната Кърджалийска област техният брой е 934.

По критерия брой на престъпления на 100 хиляди души население Хасковска област заема 20-то място.

Тези данни съобщи МВР на представянето в столицата на новосъздадената интерактивна карта на престъпността. Тя работи от няколко дни и показва в кой град, квартал и дори на коя улица най-често стават криминални деяния.

Използването на картата дава възможност информацията да се систематизира по видове престъпления, както и в кои часове от денонощието са извършени те. Целта е във всеки момент полицията да знае какво става на улицата и да реагира веднага.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Дора Карадимова
Дора Карадимова
19.07.2013 17:53 17:53

В открит час по физкултура пред погледите на много зрители който се провежда на тревата пред библиотекта Иван Славов показва чалъми и стойки.а

Анонимен
Анонимен
19.07.2013 20:54 20:54

Цялото ръководство на ОД на МВР вънка от землянката…

майора
майора
20.07.2013 23:08 23:08

не казва нещо ново мвр с таякарта Навремето имаше един началник в рпу – вълканов бог да го прости който беше закачил в кабинета си карта на града и с шарени карфички бе означилброя на неразкритите престъпления по райони Оказа се че най най слабо работи самунджиев -чикито Е дойде време и него го изпърдяха Не се съмнявайте и тия ще ги изпърдят

време е
време е
22.07.2013 9:00 9:00

хайде, май гейчо извървя
ех това комплексарче, мислеше се за вечно, а какво ще прави сега

Back to top button