Регион

26-годишен с опасност за живота след катастрофа

КАТ, илюстрация26-годишен мъж е с опасност за живота след катастрофа на международния път в района на село Клокотница, съобщават от Областната дирекция на МВР в Хасково.

Инцидентът е станал вчера следобед, когато хасковлията се ударил с реното си в насип край пътя и се е преобърнал. При удара той е с разкъсана артерия и фрактури на дясна ръка.

44-годишен мъж е пострадал при друга катастрофа няколко часа по-късно. На кръстовище в Харманли са се ударили Пежо и Форд. 50-годишният турски шофьор на Пежото не е осигурил предимство и се е блъснал във Форда на пострадалия, който е с разкъсно-контузна рана на ляв крак и охлузна рана на главата.

Haskovo.info припомня, че вчера следобед при катастрофа в село Подкрепа пострадаха четирима души. Тогава ван влезе в двора на къща, а опел се преобърна до оградата. Причината за инцидента е неправилно изпреварване.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
васю
васю
19.07.2013 13:15 13:15

Така ще ееееееее като сме ориенталци и нервациииииииииии

Back to top button