Регион

Димитровградска учителка на квалификация в Женева

СОУ Любен КаравеловУчителката от димитровградското училище „Л.Каравелов“ Таня Ганева е включена в Националната учителска програма за обучение на учители по физика и астрономия в ЦЕРН – Женева.

Организатор е просветното министерство съвместно с образователния офис в ЦЕРН – Европейската организация за ядрени изследвания.

Едноседмичната квалификационна програма за 30-те български педагози в най-голямата в света лаборатория по физика на елементарните частици започва днес. В края на учебната визита учителите ще получат образователни материали за училищата.

Освен за преподаватели ЦЕРН е интересно място и за ученици. Както Haskovo.info писа, през април гимназисти от хасковската ГПЧЕ „Проф.Асен Златаров“ направиха образователна екскурзия до Женева, където учени от 85 националности усилено търсят потвърждение на теорията за началото на Вселената.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button