Хасково

Катастрофа с гастарбайтери задръсти международния път

КатастрофаПоредният тежък инцидент затвори за кратко международния път Е-80 между Хасково и село Подкрепа. При катастрофата сериозно са пострадали двама души, други двама са леко ранени.

Според очевидци по обяд турски гастарбайтери с БМВ предприели неправилно изпреварване малко след „Пети километър“. Насреща идвало българско Пежо, шофирано от полицай от Димитровград.

Двете коли са се ударили почти челно. Пострадали са двамата шофьори, които бяха откарани в болница. По-леко са наранени двама от пътуващите в колата на гастарбайтерите, които са с немско гражданство.

Заради катастрофата, която е втора с участието на гастарбайтери в рамките на три дни, движението по международния път беше силно затруднено. В двете посоки се образуваха километрични опашки, а трафикът беше пренасочен през Константиново – Поляново.

 Катастрофа  Катастрофа
 Катастрофа  Катастрофа

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
koko
koko
22.07.2013 19:22 19:22

eeee gadni mrysni turkove, ne se nau4iha sys samolet da pytuvat…vyv FB si pokazvaite kolite be, kvo gi karata do ankara…mangali

българи
българи
22.07.2013 19:48 19:48

еее чистник,научи се първо на български да пишеш белким и те се научат да карат

простотията е пълна
простотията е пълна
23.07.2013 9:23 9:23

Съгласен съм изцяло с Коко… мръсните чатаци , карат все едно пътя е техен, с лъскавите си коли. Няма да се видят какви са мизерници в Германия, обикновени хамали и чираци по строежи, купуват си коли на изплащане и излизат на пътя, в Турция 2 пъти са се качвали на коли тука ще ми летят по пътищата, мама им мръсна да е*ба, такива „уникални изпълнения съм виждал от тяхна страна че направо се чудиш дали да го спреш и да го запознаеш с една медна тръба!!!! Ти колега като си писал на Кирилица, да не си се научил случайно да пишеш на български?!?! С „белким“ не можеш да се похвалиш с това!

МАЙОРА
МАЙОРА
23.07.2013 21:43 21:43

ТРЯБВА ОТНОВО ДА ЗАПОЧНАТ ДА СЕ РЕПАТРИРАТ КАКТО НА ВРЕМЕТО,ОТ ПЛОВДИВСКА ОБЛ.ДО ГРАНИЦАТА И ОБРАТНО И ТОВА НЯМА ДА СЕ СЛУЧВА.
ВИТАНОВ КАЖЕТЕ НА ТОВА РЪКОВОДСТВО,ПОДСЕТЕТЕ ГИ,ЗАЩОТО БЪЛГАРИТЕ НЯМАТ НИКАКВА ВИНА ДА БЪДАТ ИЗБИВАНИ ОТ ТИЯ ГЛУПАЦИ.
САМО РЕПАТРИРАНЕТО ЩЕ ОПРАВИ НЕЩАТА.

Back to top button