Хасково

Клуб „Мама“ закри сезона с парти, открива новия с лекция за алергиите при децата

Клуб МамаС парти в местен детски кът в Хасково клуб „Мама“ към читалище „Пейо Яворов“ проведе последната си сбирка за сезона.

Така децата си поиграха на воля, а майките заедно с организаторите – секретаря на читалището Росица Димова и ръководителката на клуба д-р Лиляна Михайлова обсъдиха работата на клуба през новия сезон. Те бяха подготвили литературна програма, викторина и подаръци.

Клуб МамаКлуб “ Мама“ има за цел да се подпомагат младите родители в отглеждането и възпитанието на децата, чрез срещи, беседи, споделяне на личен опит и дискусии със специалисти.

Темите които бяха разисквани през изтеклия сезон в голямата си част бяха подсказвани от самите участници: имунизациите при децата, последиците от рота вирусни гастроентерити и ранна защита, хранене и храни, закаляване, детето тръгва в детско заведение. Всяка от лекциите бе съпроводена с презентация и дискусия.

Членовете са вече 47 бременни и майки с деца до 3 годишна възраст.

Новият сезон 2013-2014 година ще започне на 12 септември от 18 часа в залата на читалище „Пейо Яворов“ с лекция на тема „Алергиите при децата“ .

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button