Регион

Ситроен се обърна край Поляново

Поредната катастрофа на международния път Е80 стана днес следобед. Близо до разклона за село Поляново Ситроен Берлинго с турска регистрация се преобърна на прав участък от пътя. Шофьорът и съпругата му са ранени и откарани в   МБАЛ-Хасково.

Това е третата катастрофа в рамките на три дни по натоварения до краен предел международен път, в участъка от Харманли до Хасково. Предишните две са с повече щети по автомобилите и по-сериозни наранявания по пътниците, возещи се в тях, но без жертви.

Катастрофага Катастрофага

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
хаха
хаха
23.07.2013 17:47 17:47

Ей тия ако ги видите вечерта как карат по международния път.. аз едвам се прибрах без произшествие .. .пияния чужеденец кара в мойто платно … и то не 1-2 коли а почти през целия път главно тези скъпи и също така почерпени чужденци… излизат от платното си и навлизаха в моето… и не 1-2 коли само…

МАЙОРА
МАЙОРА
23.07.2013 21:36 21:36

Ръководството на ОД на МВР,респективно сектор КАТ да не спят а да се замислят и да направят това което ще им подскажа.
Навремето когато гастарбайтерите пътуваха за Турция и обратно се събираха на границата с Пловдивска обл.или на КПП К.Андр.помаха се от две униформени коли и се репатрираха до съседната обл.Тогава нямаше такива произшествия,сега е като разграден двор защото това ръководство просто е безхаберно.

gost
gost
24.07.2013 11:06 11:06

трябваше Е-80 да е преоритет за магистрала а не да ми правят удобен път до морето за софиянци…..

Back to top button