Хасково

БСП събра 6000 за Орешарски, Атака – 2500 срещу областен от ДПС

ПодпискаБлизо 6000 подписа са събрали активисти на БСП от областта в подкрепа на кабинета „Орешарски“, съобщават от местната структура на червените. Повече от половината от парафите са събрани в община Хасково. Събирането на подписи продължава, уточняват от партията.

Междувременно народният представител от Атака Гален Монев внесе в кабинета на министър-председателя Пламен Орешарски над 2500 подписа срещу назначението на временно изпълняващия длъжността областен управител на Хасково Кадир Исов, който е от ДПС. Според Монев губернаторът трябва да бъде експертна фигура, неполитическа, поради спецификата на проблемите и особеностите на района. По думите му гражданите настояват областният управител да не бъде с политическа окраска, още по-малко представител на Движението за права и свобода.

Въпреки протестите в държавата „за“ и „против“ управляващите, утре ще се проведе традиционният Национален събор на левицата Бузлуджа 2013. Тази година събитието е посветено на 122- ата годишнина на организираното социалистическо движение в България и провеждането на Бузлуджанския конгрес. Съборът ще премине под мотото „България на хората“. Участие в събора ще вземат повече от 2000 социалисти и симпатизанти на лявата идея от област Хасково.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

9 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
added value
added value
26.07.2013 17:18 17:18

Засрамете се, другари, само 6000 подписа, резил.

Какво ще каже другарят станишев? Ами мишето шамара?

Я по-стройна организация:)))))))))))))))))))))))))

trezvomislesht istinski haskov
trezvomislesht istinski haskov
26.07.2013 20:34 20:34

ei,drislio,v bg podpisite shte badat ne 6ooo,a s oshte dve o-li otzad pone?!!!ne e vagno kakvo shte kage drugarjat stanishev,a naroda,koito v bg ne e samo tezi lumpeni,koito pravjat panairi v sofijata?!!!!!balgarija ne e samo sofija glupako??!!!!!na misho shamara mu kazvam bravo specialno za tezi si razsagdenija?!!!ne e samo toi,ima i mnogo drugi razumno misleshti balgari,a ne glupaci-agresori?!!!a za stroinata organizacija shte vidjat vsi4ki za kakvo stava na vapros?!!!!!!!!!!!!!!!po otnoshenie za oblastnijaupravitel na haskovo-turcite van!!!!!trjabva da se nazna4i sposoben 4ovek-balgarin,nezavisim,ot nikakva partija?!!!!!ina4e grada ve4e savsem stava turska kolonija?!!!!ne ,4e ne e sega za sagalenie??!!!tursko robstvo v haskovo-tova e realnostta haskovlii4eta??!!!pomislete malko za tova grad4e??!!!!!!!!!!!!!!!

Фори
Фори
26.07.2013 22:51 22:51

Поздравление за АТАКА, това е наистина най-хубавото което сте правили до сега за Хасково. Напълно съм съгласна с мнението на АТАКА, а колкото до БСП, че това с 6 000 подписа си е направо излагация за партия на над 100 години.

added value
added value
27.07.2013 6:38 6:38

ако си млад, сори пич, връщай се в училище да научиш българския.

А ако не си, всичко вече е загубено:)))))

trezvomisljasht,ne tolkova mla
trezvomisljasht,ne tolkova mla
27.07.2013 13:38 13:38

po otnoshenie na balgarskija,njama kakvo da go u4a,zashtoto sam balgarin!!!!!moge bi ti ne si balgarin,a ot njakakva druga nacionalna prinadlegnost,ili si ugasno neuk i prost??!!!javno ne ti ottarvat neshtata?!!!az pisha na latinica napalno 4etlivo piklio?!!!mladijat nedorasal glupak si ti?!!!!!az moga da ti pisha i na drugi ezici,no togava njama da razberesh absolutno nishto,to se razbira ti kakav si???!!!!!a az sam trezvomisljasht balgarin,zashtoto sam givjal i vidjal mnogo pove4e ot teb malak drislio?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

added value
added value
27.07.2013 15:22 15:22

и латиницата толкова ти е латиница, колкото и българският български.
А на бас, че ще те разбера на всеки език, на който се решиш да пишеш…
I bet I could understand almost any lingo you’ll try to present.
Wetten, dass ich allles, waa du zu schreiben wagst, von mir ohne Perobleme verstanden wuerde. (tuka sledwa ikona za plezene)

И не обиждай леля си, като я наричаш „пикльо“, хехех
Сега сериозно – защо си тръгнал да се ядеш из интернет, като нито от хумор разбираш, нито можеш да спориш конструктивно.

Иначе си прав – можепш да си харесваш всяка политическа отрепка. Но и аз имам същото право.

Ае, със здраве и друг път не обиждай така възрастните жени, хехехе :))))

da,trezvomisljasht,za razlika
da,trezvomisljasht,za razlika
27.07.2013 15:57 15:57

na glupaci ne se obrashta nikakvo vnimanie,nezavisimo ot pola?!!!kagi mu ,4e e prostak i pove4e ne go obigdai?!!!razbirai kakavto si izkash ezik,no otbjagvash tova za kakvoto vsashtnost stava na vapros-mnogo e slogno za te*e nahalna i prosta ,,lelio,,?!!!!!ot humor razbiram,samo 4e ne ot takiva kato te*e?!!!!pri te*e njama nikakav humor,neshto ne si nared s glavata,mai??!!!!!az ne sporja,a to4no govorja samata istina ,kojato javno ne ottarva na takiva ,,lelki,, kato te*e??!!!!!az ne haresvam nkakva politi4eska partija,za razlika ot te*e?!!!to se vigda koi haresva otrepkite na balgarija?!!!!!az ne obigdam vazrastnite geni,koito imat sivo veshtestvo v glavata,za razlika ot teb?!!!/ tova za ikonata tuka shte go propusna,zashtoto za razlika ot teb sam dostata4no inteligenten i vazpitan??!!!!na tezi tvoi gluposti samo moga da se izsmeja i da razbera kolko ti e umstvenija bagash?!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ae, i ti sas zdrave i drug pat parvo 4eti ne megdu redovete,a i misli kogato pishesh neshto,huhuhu,hu,hu,hui -iiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!

АТАКА
АТАКА
29.07.2013 8:46 8:46

АТАКА АКО ИСКАТ МОГАТ ДА СПРАТ ВСИЧКИ НАЗНАЧЕНИЯ ОЩЕ В ПАРЛАМЕНТА АКО ГЛАСУВАТ ПРОТИВ ДПС И СВАЛЯТ ПРАВИТЕЛСТВОТО.

ИНАЧЕ СЕГА ИЗГЛЕЖДА КАТО ДЕМАГОГИЯ И ПРОСТО ДА ИЗЛЪЖИ ПАК ХОРАТА.

1256
1256
29.07.2013 9:56 9:56

Атака не да ми събира подписи след дъжд качулка,защото всички тези назначения са на тяхната съвест,ако им е останала такава.

Back to top button