Регион

Мотоциклетист с опасност за живота след удар в каруца

Линейка, илюстрация22-годишен неправоспособен тополовградчанин е с контузна рана в дясната част на гърба и в областта на белия дроб след катастрофа. Той е настанен в МБАЛ – Харманли с опасност за живота, съобщават от Областната дирекция на МВР.

Вчера около 16:00 часа младежът управлявал мотоциклет Хонда по пътя от село Хлябово към Тополовград. Движел се с несъобразена скорост, предприел неправилно изпреварване и се забил в движеща се пред него каруца.

Няколко часа по-рано в Харманли на ул. „Районна“ е станала друга катастрофа. На разклона за Симеоновград 19-годишен харманлиец с БМВ отнел предимството на Фолксваген Голф и го ударил странично. Леко пострадал е 44-годишният шофьор на Голфа. Той е с болки в кръста и гърдите. Прегледан е в Спешния център в Харманли и е освободен за домашно лечение.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button