Хасково

Милена Михайлова поема Механото от утре

Милена Михайлова

Милена Михайлова

Милена Михайлова ще е новият директор на ПГМЕТ „Стойчо и Кица Марчеви“, съобщи за Haskovo.info началникът на Регионалния инспекторат по образование Мариела Златева. Заповедта й за назначаване от Министерството на образованието вече е пристигнала и от утре Михайлова ще поеме ръководството на професионалната гимназия.

Милена Михайлова е учител по математика и физика. Има второ висше образование по Счетоводство и контрол. Магистър е по икономика. Голяма част от трудовия си стаж Милена Михайлова е натрупала в Любимец. По настоящем е съсобственик на таксиметрова фирма в областния град.

Настоящият временно изпълняващ длъжността директор Дорина Карадимова ще остане в ръководството на гимназията като помощник – директор. Смяната на ръководството е до обявяване на конкурс за постоянен директор на гимназията. Рокадата се наложи заради няколко неприятни случки, свързани с учители от гимназията.

На първо място това беше скандалът с учителя по физика Тодор Камов, който бе обвинен от ученички в сексуален тормоз. Вторият случай е от април, когато учителят по физическо възпитание от гимназията Иван Славов беше арестуван заради участие в схема за телефонна измама.

От утре още едно училище в областта ще е с нов директор. Това е димитровградската професионална гимназия „Кап. Петко Войвода“. На шефското място там ще бъде назначен Любомир Филипов.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
12klasnik
12klasnik
31.07.2013 15:30 15:30

.. a ne mi e qsno kakwo e polojenie s slaweq hristowa ?

tanq dragieva
tanq dragieva
31.07.2013 21:01 21:01

az mnogo se radvam za novia direktor, tazi godina zavarshih mehanoto i chesno da si kaja e dosta zle prepodavateli , obuchenie vsichko kuca , dano s novia direktor se promenqt pone malko neshtata ;]

Back to top button