Хасково

Читатели: Скъпа вода се лее от противопожарни кранове

Водата се излива по улицатаХиляди литри вода се изливат по улица „Георги Кирков“, сигнализираха читатели на Haskovo.info, притеснени, че става въпрос за вандалска проява. Водата тече от противопожарен кран до кръстовището с бул. „Съединение“ и се излива по околните пресечки.

Недопустимо е при тази висока цена на водата по този начин да се излива на улицата, коментират читателите, които призоваха отговорните институции да вземат мерки да спрат това „безобразие“.

Бърза справка с екипа на ВиК – Хасково установи, че всъщност става въпрос за умишлено изпускане на водата от няколко хидрофора – на ул. „Георги Кирков“, на ул. „Княз Борис І“ и в района на магазин „Валентина“. Причината е авария в района на НАП, която трябва да бъде отстранена. За целта обаче налягането на водата в тръбите трябва да бъде свалено. Начинът това да стане е точно чрез отварянето на крановете, обясни инж. Иванко Милушев, който е началник на район Хасково във водното дружество. Той успокои, че работниците на ВиК ще затворят крановете веднага щом аварията бъде отстранена.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button