Хасково

Сливенски дървосекач се удави в язовир Гледка

Язовир Гледка52-годишен дървосекач от сливенското село Градец се е удавил във водите на язовир Гледка, съобщиха за Haskovo.info от Областната противопожарна служба.

Тялото му е намерено тази сутрин. Сигнал за инцидента е подала съпругата на загиналия мъж. Двамата живеели в стамболовското село Гледка, където изкарвали прехраната си. Снощи 52-годишният мъж казал, че отива да се изкъпе в язовира и повече съпругата му не го видяла.

Притеснена тази сутрин жената отишла в местния полицейски участък и споделила опасенията си със служителите там. При проверката униформените намерили на брега на язовира дрехите на дървосекача, а до тях бутилка алкохол.

Водолази от Кърджали и екип „Спасителна дейност“ към хасковската пожарна с лодка започнали издирването на мъжа и не след дълго открили безжизненото му тяло. При първоначалния оглед не са открити следи от насилие. Предстои да бъде направена аутопсия.

Междувременно след близо месец и половина издирване вчера е било намерено и тялото на 57-годишния симеоновградчанин, който се удави във водите на река Марица, става ясно от бюлетина на Областната противопожарна служба. Haskovo.info припомня, че на 17 юни в края на работния ден той и негов приятел решили да се разхладят в реката. 57-годишният симеоновградчанин влязъл и малко след това водите го погълнали.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button