Регион

Хванаха 1 600 парфюма менте на Капитан Андреево

Парфюми, снимка от АМПореден случай на опит за пренасяне на парфюми и тоалетни води, носещи логото на световноизвестни марки пресякоха митническите служители на Капитан Андреево.

1637 броя аромати в луксозни опаковки са открити в личния багаж на двама румънски граждани при проверка на автобус с турска регистрация, пътуващ от Турция през България за Румъния при прилагане на мерките за защита на интелектуалната собственост.

Пред митническите служители двамата пътници декларирали, че са закупили парфюмите за 1 долар бройката от пазара в Истанбул и ги пренасяли в услуга на познат търговец в Букурещ. Фалшивите аромати са имитации на 16 различни световноизвестни марки като по-голяма част са на Пако Рабан, Шанел, Армани, Версаче, Долче и Габана. Пазарна стойност на задържаните продукти е над 160 000 лева.

В същия автобус от други трима пътници са иззети общо 270 цигари и 6.500 кг ароматизиран тютюн за наргиле без акцизен бандерол.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
05.08.2013 13:40 13:40

„1 600 парфюма менте“ „Пазарна стойност на задържаните продукти е над 160 000 лева.“ простата сметка показва че ги оценявате на 100 лв бройката ,вие сериозно ли ?

Back to top button