Регион

Пиян рани трима на разклона за Книжовник, Мерцедес се заби в каруца

Каруца, илюстрацияТрима души са били ранени при катастрофа край разклона за хасковското село Книжовник, съобщават от Областната дирекция на МВР.

25-годишен шофьор от село Кралево с „Фолксваген“ пътувал към областния град. Предприел изпреварване на движещия се пред него автомобил, навлязъл в лентата за насрещно движение и се ударил в идващия автомобил „Сузуки“.

От сблъсъка е пострадал шофьорът на японската кола, който е с контузни рани по крака и ухото, охлузвания по гърба и хематом на главата. Ранена е и 26-годишна жена – пътничката във „Фолксваген“-а. Тя е със сътресение на мозъка. Шофьорът на немската кола е с контузия на левия крак. Направената му алкохолна проба е отчела 1,44 промила. Пияният водач е задържан до 24 часа, допълват от полицията.

При друг инцидент е пострадал 61-годишен водач на каруца от Харманли. Той е с контузии на гръдния кош, дясното рамо, съмнение за луксация на дясната раменна става и фрактура на ребрата. Около 9:20 часа в неделя той е пътувал с каруцата към Харманли по главния път за Турция. Поради движение с несъобразена скорост 49-годишен турски гражданин с „Мерцедес“ на десен завой се е забил в каруцата.

Участъкът от главния път е бил забранен за пътни превозни средства с животинска тяга, уточняват от полицията и допълват, че раненият каруцар е настанен в МБАЛ – Харманли без опасност за живота.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button