Хасково

Серия автокражби през уикенда, хасковлийка остана без златен синджир

Обрана кола, илюстрацияЧетири кражби на вещи и части от автомобили са регистрирани през уикенда в Хасково, съобщават от Областната дирекция на МВР.

Първата е станала на ул. „Странджа планина“. Чрез разбиване на две ключалки, неизвестен крадец е отворил лек автомобил „Хюндай“, откъдето е задигнал мобилен телефон и фотоапарат.

На ул. „Дунав“ е бил обран „Фолксваген“. Колата е била отворена след счупване на задно дясно триъгълно стъкло. Крадецът е свил CD плейъра.

От „Мерцедес“, паркиран на ул. „Тимок“ е било откраднато устройство за навигация. Крадецът е отворил колата като е счупил задното ляво триъгълно стъкло. На същата улица от „Мазда“ е било задигнато CD след разбиване на ключалката на предната лява врата.

В събота в Хасково е регистриран и грабеж. Около 18:00 часа на бул. „Ст. Стамболов“ 39-годишна жена е била застигната в гръб от непознат мъж, който е издърпал от врата й златен синджир.

По случаите са образувани досъдебни производства. Работата по разкриване на извършителите продължава.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
gogo
gogo
05.08.2013 16:31 16:31

haskovskite policaii pak si imat seriozna rabota

Анонимен
Анонимен
06.08.2013 8:35 8:35

Колко автопатрула има които да обикалят през ноща из града,изобщо има ли???

Анонимен
Анонимен
06.08.2013 11:53 11:53

Има патрули, които обикалят, аз съм потърпевша от този случай. Постоянно виждам че обикалят патрули, но отново стават такива неща за жалост

Back to top button