Регион

Димитровградски полицаи заловиха крадец на ток

ПолицияКрадец на електроенергия са задържали вчера димитровградски полицаи, съобщават от пресцентъра на Областната дирекция на МВР. Това станало след подаден сигнал в местното полицейско управление.

След извършена проверка в частен дом на бул. „Раковски“ полицаите се натъкнали на неправомерно отклоняване на ток от общия електромер. Униформените  установили, че от мазе, ползвано от 46-годишен димитровградчанин има ел. кабел, свързан с мека връзка към кабела, захранващ осветлението и през плочата на тавана влиза в апартамент, където завършва с контакт. По случая е образувано досъдебно производство.

Около 21:25 ч. вчера в тополовградското село Капитан Петко Войвода е извършена проверка в хранителен магазин, собственост на 51-годишен жител на Тополовград. В търговския обект са открити 440 къса цигари без акцизен бандерол от различни марки.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
МИНАС ОВАНЕС КЕРКЕНЕС
МИНАС ОВАНЕС КЕРКЕНЕС
09.08.2013 8:30 8:30

бря голяма работа свършили тия полицаи да се наградят със снимка пред знамето А нарущителя сигурно ще го премести от лявата в дясната страна на крачола аМИН

Back to top button