Хасково

Вандали разбиха огромна саксия на входа на данъчните

Резултатът от нощния вандализъмВандали поломиха входа на териториалното поделение на НАП-Хасково. В малките часове явно подпийнала компания е решила да си излее агресията върху цветните саксии, красящи централния вход на службата.

Буйните натури са напънали здраво една от бетонните саксии с диаметър над 100 сантиметра и са успели да я разбият на парчета. Тази сутрин входът на приходната агенция бе осеян с отломки, пръст и отскубнати цветя, резултат от вандалската проява.

Минувачи коментираха, че в района има няколко нощни заведения и почти всяка съботна нощ има проблеми с почерпени младежи. Живеещите в центъра се жалват още от изпоцапаните си входове.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Пламен Тошевски
Пламен Тошевски
11.08.2013 12:50 12:50

Интересно къде е полицията?Пак ли спят по колите!

aaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaa
11.08.2013 19:01 19:01

ТО АКО ПОЛИЦИЯТА МОЖЕШЕ ДА Е НАВСЯКЪДЕ НЯМАШЕ ДА ИМА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ БЕ!ИЛИ ТРЯБВА СЕГА ДА НАЗНАЧИМ ДО ВСЯКА САКСИЯ ПО ЕДИН ПОЛИЦАЙ ДА Я ПАЗИ!ХАЙДЕ СТИГА С ТЕЗИ ГЛУПОСТИ!!!КЪДЕ БИЛА ПОЛИЦИЯТА!!!ЗА ВСИЧКО НА БЪЛГАРИНА МУ Е ВИНОВНА ПОЛИЦИЯТА!ИЛИ НЯКОЙ ДРУГ АМА В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ САМИЯ ТОЙ!МАНТАЛИТЕТА НИ Е ТАКЪВ!ВАРВАРСКИ!ТРОШИМ И ЧУПИМ!НЯМА ПО ВАРВАРСКИ НАРОД ОТ НАС БЪЛГАРИТЕ!НЯМА!

Анонимен
Анонимен
11.08.2013 19:12 19:12

Що не вземеш да питаш жена си къде са били аъъ….?

11.08.2013
11.08.2013
12.08.2013 1:00 1:00

Интересното в случая е, че тази вечер, когато минавах през мястото, саксията си беше точно така както е снимана- счупените части от нея все още бяха на земята. Къде са хората, които трябваше да се погрижат да бъде разчистено и саксията заменена? Или утре, отивайки на работа, работещите в НАП трябва да се погрижат за входа си?

Back to top button