Регион

Бургелов сам продължава ремонта в КДК-Димитровград

Инко Бургелов ремонтираПредседателят на КДК-Димитровград Инко Бургелов запретна ръкави и сам продължава ремонта на изложбена зала „Асен Краешников“. Тя се намира до самия клуб и трябва да е като нова до десетина дни.

Ремонтът започна през юли заради предстоящия 50-годишен юбилей на Клуба на дейците на културата. Изложбената зала вече е боядисана и освежена. През уикенда Бургелов започна монтирането на 27 нови лампи. До понеделник осветлението ще е готово и ще започне почистване и подреждане на залата.

Около 20 август ще бъдат подредени картините на Христо Панев. Той ще открие юбилейна изложба за празника на Димитровград. Във връзка с юбилея на КДК пък през октомври своя експозиция ще представи Кънчо Кънев.

ожденият ден на клуба е на 1 ноември, когато ще се открие изложба на 50-годишни димитровградски художници. До края на годината свои фотографии ще подреди и Инко Бургелов.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
зизу
зизу
11.08.2013 18:34 18:34

Може ли едно уточнение да направи автора на статията:Какво е КДК ? За димитровградчани може и да е ясно, но за останалата част от четящите не става ясно!

янко митев
янко митев
11.08.2013 22:34 22:34

Клуб на деиците на културата какво да ви уточняват , пропуските в знанията не се уточняват те се научават а сега попитайте защо КДК Хасково го няма пък има председател?И защо журналистите не се интересуват от това

зизу
зизу
11.08.2013 23:26 23:26

След моята бележка, статията беше поправена. А що се отнася до пропуските в знанията не сте прав.Една абревиатура може да означава всичко за каквото се сетите. Пак казвам статията се чете не само в Димитровград или Хасково, А И ПО ЦЕЛИЯ ШИРОК СВЯТ.

haskovlija
haskovlija
12.08.2013 22:03 22:03

ami da ,v malkoto 4algarsko grad4e-dimitrovgrad ima kdk,a v goljamoto haskovo -njama?!!!!!! vsashtnost nikoga nishto ne e imalo i ne e stavalo,zashtoto horata ni grada sa takiva za sagalenie??!!!!! v dimitrovgrad vsi4ki se uvagavat i poddargat vav vsjako edno na4inanie i zatova se polu4avat neshtata,tova e?!!!

Back to top button