Хасково

Дариха МВР за последно

ОДМВР - ХасковоОбластната дирекция на МВР в Хасково е получила дарение бензин от община Симеоновград . Дизел и бензин е предоставило на областните и на димитровградските полицаи дружество ВиК – Димитровград.

Данните бяха огласени след като министърът на вътрешните работи забрани бъдещи дарения към ведомството.

През първото полугодие Държавното горско лесничейство в Тополовград е подпомогнало с гуми и с бензин Районното управление на МВР в града . Тополовградските полицейски служители са получили и дизел от ТЕЦ „Марица Изток- 2“ ЕАД. Общинските администрации в Любимец, Маджарово и Ивайловград са отпуснали горива за служебните полицейски автомобили.

С най-много дарения в списъка фигурира община Минерални бани, осигурила неколкократно за полицейския участък бензин и газ. На последното си заседание общинските съветници там гласуваха да се предоставят безвъзмездно и 20 кубика дърва за отопление

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
БЯЛ НЕГЪР
БЯЛ НЕГЪР
12.08.2013 12:17 12:17

От къде ВИК има тия парички че прави дарения,неправилно е написано.Парите са от високата цена на мръсната и негодна за миене та камоли и за пиене течност ,така наречена вода „питейна“.
Ако е дарение:напишете че е дарение от всички граждани на Дим.град и община защото париците от хората ане от личните средсва на ВИК ръководството.

И още,ако ръководството на ОД на МВР има чест и достойнство,ще откаже това дарение.
Или да излезе с благодарствено писмо до всички жители на общината,защото така би било най честно…

ОГЪН СЛУЖБА НЕ ОСТАНА
ОГЪН СЛУЖБА НЕ ОСТАНА
12.08.2013 14:22 14:22

Ръководството на ОД на МВР не знаят,как се пишат тия думи,достойнство,чест,справедливост,пък и не им остава много служба,та да благодарят.ТИК,ТАК,ТИК,ТАК.

Back to top button