Хасково

Хасково в челната десетка на собственици, загубили имоти

ХасковоХасково е в челната десетка на градовете, в които собственици на имоти са ги загубили и сега те се продават от съдия-изпълнител. Класацията традиционно се оглавява от София, Пловдив, Варна и Русе.

Освен жилища и терени, частни съдебни изпълнители са обявили за продан и 35 хотела, 1 от които в Хасковско.

Същевременно Хасково държи 13-то място в класацията на градовете, откъдето се търсят най-много имоти в България. Посещенията на хасковлии в най-големия сайт за недвижими имоти досега са 9 961. Малко по-надолу в списъка е Лондон с 8 484 посещения. Димитровград е на 37-мо място, Харманли на 59-то, Свиленград е на 63-то, изпреварен от Ню Йорк и Торонто.

В изброените близо 100 града не липсват и  по-екзотични места, от които българи търсят имоти у нас: Абу Даби, Маракеш, Палма де Майорка. Много нашенци, които работят зад граница, преценяват, че родните недвижими имоти са добро място, в което да вложат парите си. Има и много случаи, при които българи стават купувачи с помощта на нисколихвени потребителски заеми от банки от държавата, в която се намират.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button