Регион

Незагасена цигара подпали временни постройки в Черногорово

Пожар, илюстрация3 селскостопански и временни постройки са горели вчера в димитровградското село Черногорово, съобщават от Областната противопожарна служба.

Сигнал за инцидента бил подаден на спешния телефон 112 около 14:40 часа. Незагасена цигара е подпалила сухи треви в покрайнините на селото. Пожарът обаче много бързо се разрастнал и стигнал по постройките.

Трима собственици са потърпевши след инцидента. Унищожени са 76 кв.м. от покривите на постройките, 40 кв.м. бунгало и мебели.

Няколко часа по-рано огнеборците са гасили апартамент на ул. „Акация“ в Хасково. Късо съединение е опушило стените и покъщнината в жилището. Изгорели са ел. уреди.

5 дка широколистна кола и 5 метра ел.проводник са унищожени при друг пожар в местността „Теке баир“ край Харманли. Огънят е лумнал заради късо съединение. Спасен е намиращият се в близост трафопост.

Още 8 пожара в сухи треви са регистрирани вчера в общините Хасково, Димитровград, Харманли, Симеоновград, Любимец и Свиленград.
 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button