Хасково

След 4 мандата: Киримов сдава строителството

Александър Киримов, архивДългогодишният председател на Камарата на строителите в България ОП-Хасково Александър Киримов ще сдаде поста, научи Haskovo.info.

Това се очаква да стане на отчетно-изборното събрание на камарата през септември.

Киримов е начело на браншовата организация на строителите в Хасковска област в продължение на четири последователни мандата. Всеки един от тях е с продължителност от 3 г., което прави 12 г. за Киримов като шеф на камарата.

„Мисля, че 12 г. начело на строителната камара е достатъчно. Аз станах като хасковския кмет, който също кара четвърти мандат. Нека вече нещата поемат по-млади колеги, ние сме вече за пенсия„, потвърди новината за оттеглянето си Александър Киримов. Той каза още, че няма представа, кой ще е негов наследник.

Киримов за пореден път заяви, че ситуацията в бранша е тежка. Въпреки че се намираме в разгара на строителния сезон, работата е малко.

Както Haskovo.info писа 7 строителни фирми не подновиха регистрацията си тази година в камарата и затварят кепенци. Две от дружествата пък дори нямали нужните за регистрация 288 лв. 97 пък са предприятията с регистрация в Камарата на строителите.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
коко
коко
17.08.2013 11:27 11:27

е той си оправи положението сега може и да говори за пенсия този е роднина на калин ников найбързия полицай в света

Back to top button