Регион

Почнаха моста в Бисер, кърпят и главната в селото

Мостът в село БисерЦялостен ремонт на моста в село Бисер започна преди дни, съобщи кметът Златка Вълкова. Реконструкцията е за около 300 000 лв., като средствата са отпуснати от междуведомствената комисия по бедствия и аварии към Министерския съвет.

Работата по моста е в начален етап като сега тече подготовка за наливане на бетона. След това ще се премине към укрепване на основите, обясни Вълкова. Тя уточни, че мостът ще е с разширена пешеходна зона. Съоръжението се ремонтира от софийската фирма „Трейс“.

Съоръжението, който свързва двете части на залятото преди година и половина село, е изграден през 1939 г.

Сега в Бисер се извършва и изкърпване на дупките по главната улици от входа на селото до кметството. Отделно се полага и чисто нов асфалт по улицата от центъра към изхода за с. Черна могила. Вълкова обясни, че главната само се изкърпва, защото се очаква там да се разкопава, заради първия етап от полагането на канализацията в селото.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
гражданин
гражданин
24.08.2013 23:44 23:44

А какво става с не построените къщи които уж тази година трябваше да се довършат. Защо никой вече не гори за тях.

жител
жител
28.08.2013 11:32 11:32

Стига с тоя Бисер! Само там ли имаше бедствия?Престанете да лансирате тези селяни!!! Нека сами нещо си направят чакат всичко на готово.Толкова подли и лоши хора не бях виждала!

Back to top button