Хасково

98 млади висшисти на интервю за работно място

Трудова босра, илюстрация98 са кандидатите в Хасковска област по програмата „Старт на кариерата“, специално насочена към млади висшисти до 29-годишна възраст. Някои от тях са подали документи в бюрата по труда за повече от едно място при различни работодатели. Има обаче и свободни позиции, към които няма заявен интерес.

Желаещите да постъпят на обявените длъжности в областната администрация са 39. От общинските администрации най-предпочитани са Димитровград и Стамболово, на които разчитат общо 37 млади кадри без трудов стаж по специалността. Не липсват търсещи работа и в общините в Свиленград, Любимец, Минерални бани, Маджарово и Тополовград. Младежите са завършили право, екология, икономически и други специалности.

Както Haskovo.info писа, одобрените младежи ще получават от държавата заплата 400 лева в продължение на 9 месеца. Те ще се явят на интервюта, които в Стамболово започват още днес. Графикът, изготвен от работодателите, приключва на 11 септември.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
kiro
kiro
26.08.2013 10:08 10:08

е и….да няма да намеря работа за 1000 лв. хахахахаха а

Back to top button