Спорт

„Любимец“ на косъм от сензация в Ловеч

ИлюстрацияОтборът на „Любимец“ бе на косъм да запише нов сензационен резултат при гостуването си на „Литекс“ (Ловеч). В среща от шестия кръг момчетата на старши треньора Красимир Мечев загубиха в самия край на срещата с 1:2

Първото полувреме не предложи много положения. Инициативата бе в домакините, които нацелиха и греда. Втората част също започна с греда за „Литекс“, малко след което „Любимец“ поведе с гол на капитана Мирослав Будинов в 49 мин.

Последва натиск на ловчанлии, които успяха да изравнят след фамозен гол на Уилмар Джордан в 70 мин. Усилията на домакините се увенчаха с пълен успех, когато в третата минута от добавеното време Армандо Ваюши донесе победата.

Така „Любимец“ записа втора загуба в дебютния си сезон в „А“ група и с 12 т. заема четвъртата позиция във временното класиране. Първи е „Лудогорец“ с 15 т., следван от „Литекс“ – 14 т. и „Ботев“ (Пловдив) – 13 т.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
haskovlija
haskovlija
27.08.2013 0:54 0:54

drugata sedmica shte e porednata palna senzacija,kato nae*at govedata ot geirena?!!!!vsashtnost,neshto napalno normalno?!!!prodalgavaite da ma4kate lubimec i haskovo!!!!!neka vsi4ki da se saobrazjavat s nashijat region!!!!!!!

Ловеч
Ловеч
27.08.2013 16:32 16:32

Ловеч ще ви стиска палци! Успех и много голове във вратата на говедата!

Back to top button