Хасково

Красавици и 50-годишни на втората поправка

Матура304 се явиха на днешната втора поправителна матура по избираем предмет в Хасковска област, съобщиха за Haskovo.info от Регионалния инспекторат по образование.

Заявените предмети са: математика, история и цивилизация, география и икономика, философски цикъл, биология и здравно образование. 66 пък от предварително допуснатите проспаха зрелостният изпит.

В Хасково матура се държи в ГПЧЕ „Асен Златаров“ и ФСГ „Атанас Буров“. Явилите се в Езиковата писаха по английски език или по география и икономика. Изостаналите матуранти не бяха много разговорливи преди началото на изпита, а някои срамежливо криеха лицата си. По-уверените споделиха, че са били на работа в чужбина и за това се явяват сега. В класните стаи имаше мъже и жени на по 50 г. Вдъхновени от красивите девойки на поправката, квестори умуваха над въпроса дали красивите или умните ще спасят света.

Haskovo.info припомня, че вчера се проведе матурата по български език и литература. На нея не се явиха 50 от допуснатите за участие 235 човека.

Срокът за оценяване на изпитните работи е до 10 септември, а резултатите трябва да се обявят не по-късно от 13 септември 2013 г.

 Матура  Матура

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button