Регион

Домакиня пострада при пожар, горя банка в Димитровград

Пожар, архивЖена пострада при пожар в дома си в Свиленград. Огънят пламнал заради технически неизправна газова бутилка, която се намирала на терасата на апартамент на булевард „България“.

До идването на пожарникарите пламъците опушили 10 кв. от стените на жилището, а 41-годишната стопанка получила повърхностни изгаряния. Инцидентът станал в събота следобед. При друг пожар в Свиленград се е запалил лек автомобил „Опел Корса“,паркиран на ул. „Отец Паисий“. Изгорял е двигателят на колата, а причините за произшествието още се изясняват – съобщиха от областно управление „Пожарна безопасност и защита на населението“.

Димитровградският клон на банка „ДСК“горя в ранните часове на неделния ден. Пожарът на улица „Иван Вазов“ бил предизвикан от късо съединение. Изгорял е радиоапарат, 50 кв.м от стените са опушени. Бързата намеса на огнеборците е спасила сградата на банката от по-големи поражения.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button