Хасково

4 представления в хасковския театър през септември

Театър4 представления ще бъдат показани през септември в хасковския театър „Иван Димов“.

Програмата започва на 6 септември с моноспектакъла на Диян Мачев „Речта на селския крал“. Постановката е включена и в празничния календар на общината за Деня на Хасково.

На 19 септември ще бъде поставена „Остани за закуска“ по Рей Куни и Джийн Стоун. Постановката е на Валентин Танев и в нея участват Илиана Коджабашева, Герасим Георгиев-Геро и Дамян Тенев. Билетите са на цени от 7, 8 и 10 лв.                        

Хасковлии ще могат да видят „Фризьорката“ по Сергей Медведев на 23 септември. В ролите са Кристина Янева, Валери Йорданов, Екатерина Георгиева, Дамян Тенев, Пламен Сираков, Иван Савов, Никола Ефтимов. Цените на билетите са 7 и 8 лв.

На следващия ден е и последното представление за месеца – „Косе Босе“ от Рада Москова. Билетите са по 3 лв., а в спектакъла участват: Захаринка Терзиева, Владислава Джамбазова, Александър Братоев.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button