Хасково

Отарашиха три коли в Хасково

Полиция, архивТри кражби от коли са извършени в Хасково, съобщиха от пресслужбата на полицията.

През незаключена врата е проникнато в Ауди-80 на ул. „Балчик“ и са откраднати CD, банкоматни карти и лични документи. Втората кражба е от паркиран на ул. „Чучулига“ Опел и е отмъкнато CD. Чрез демонтаж на задно стъкло е проникнато и в микробус Пежо, откъдето е откраднат трион. Колата е била оставена на ул. „Балчик“.

320 метра кабел били откраднати от две междустълбия електропреносната мрежа в димитровградското с. Върбица. Образувано е още едно досъдебно производство за кражба на касов апарат, кафе машина, 13 бутилки алкохол и 180 броя пакетчета кафе от хранителен магазин на ул. „Христо Данов“ в Димитровград.

В харманлийското управление е получен сигнал от служител на EVN, че в землището на с. Богомил от трансформатор са откраднати 100 литра трансформаторно масло. По всички случаи са образувани досъдебни производства.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
03.09.2013 13:21 13:21

abe, ei policijata,zashto ne gi hvanete tija p**al4eta i im e*ete p**kata mai4ina?!!!!!kolko kragbi na avtomobili trjabva da napravjat,4e togava da vzemete seriozni merki??!!!!!

Back to top button