Хасково

Пиян се заби с БМВ в магазин в центъра

КатастрофаЛек автомобил „БМВ“ връхлетя тази сутрин върху витрината на магазин край едно от най-оживените кръстовища в Хасково.

Катастрофата стана в 5.30 часа на пресечката на булевардите „Раковски“ и „Съединение“ и по чудо се размина без жертви, тъй като точно там има светофар и пешеходна пътека.

20-годишният шофьор на „БМВ-то“ се е движил пиян и с превишена скорост, поради което загубил контрол над колата, отнесъл загражденията и се блъснал в магазин за осветителни тела на кръстовището. От удара е пострадала 25-годишна хасковлийка, която се возела на предната седалка на колата. Тя е с фрактура на таза и е настанена в местната болница без опасност за живота.

След тестване с дрегер в кръвта на шофьора са открити 2,01 промила алкохол. При катастрофата са нанесени щети и на намиращата се в съседство фирма за недвижими имоти, чиято витрина също е строшена. По случая е образувано досъдебно производство.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

10 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
BMW crazy
BMW crazy
04.09.2013 13:04 13:04

еми така е….щом е с БМВ си мисли, че е бог….
ахахахахахахахахахахахахаахахах

Трябва за БГ да забранят БМВ !!! само селски пръчки карат тютюнджииски БМВ ’94 и се праят….

алооо село…

katillllllllllllllllllllllllll
katillllllllllllllllllllllllll
05.09.2013 17:33 17:33

da,tova za skatavkite na policaite,za marzela,a i nai-ve4e za tova ,4e si pijat kafenceto s tezi koito ne spazvat pravilata,4e im plashtat otdolu pari4ki, za da ne zaka4at suteniorite,mafiot4etata,gamen4etata i t.n. e absolutno vjarno!!!!!kupena policija,tova e za sagalenie??!!!!! razberete-vsi4ki cigani,a i ne samo-suteniori,mafiot4eta,gamen4eta,mangasar4eta it.n.-plevelite na obshtestvoto-dargavata ni?!!!!!zad reshetkite za mnogo vreme?!!!!!!!!!!!gestoka strogost sprjamo tjah,kakto i za maloumnite,,sofior4eta,,-razni pikliovci i drisliovci,deto karat skapite avtomobil4eta,kupeni im ot bogatite im roditeli-grandomani,koito gi ligavjat?!!!!!tezi deto ne spazvat nikakvi ograni4enija i pravilnici za dvigenie-karat kato nenormalni i maloumni,bez da im puka za nikoi,otgore na tova karat sled upotre*a na alkohol??!!!!!za vsi4ki tjah gestoki sankcii,soleni aktove,otnemane na knigkata,ako trjabva i do givot i zad reshetkite mamka im mrasna?!!!!!!!!!!!!!!!!!!

123
123
05.09.2013 9:26 9:26

Време е полицията да започне да работи а не да се чудят в кое кафене да се скатаят или зад кой знак с ограничение 40 да се крият. Имат камери имат всичко но ги мързи да хванат тези които тенденциозно нарушават правилата, защото заедно си пият кафето!

katilllllllllllllllllllllll
katilllllllllllllllllllllll
04.09.2013 19:32 19:32

vsi4ki cigani,a i ne samo -soteniori,mafiot4eta,mangasar4eta i t.n.-plevelite na obshtestvoto-dargavata ni?!!!!!!zad reshetkite za mnogo vreme?!!!!!!!!!!!!!!!!gestoka strogost sprjamo tjah,kakto i za maloumnite ,,shofior4eta,,-razni drisliovci,deto karat skapite avtomobil4eta,kupeni im ot bogatite im roditeli-grandomani?!!!!!tezi deto ne spazvat nikakvi pravilnici-karat kato nenormalni i maloumni,a otgore na tova karat i piani?!!!!!za vsi4ki tjah gestoki sankcii,aktove,otnemane na knigkata ,ako trjabva i do givot i zad reshetkite,mamka im mrasna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

AAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAA
04.09.2013 18:30 18:30

ЕТО ТАКА СТАВАТ БЕЛИТЕ!И АКО НЕ ДАЙ СИ БОЖЕ ТАМ СЕ СЛУЧИ МОЕТО ДЕТЕ,И МАНГАСАРА ГО БУТНЕ И УБИЕ,ВЗИМАМ СИ ПУШКАТА И ПИСТОЛЕТА,СЛАГАМ И ЕДНА БРАДВА НА КРЪСТА И МУ ОТИВАМ НА ГОСТИ НА ЦИГАНИНА!НИЩО ЖИВО НЯМА ДА ОСТАНЕ В КЪЩАТА!ЦЯЛАТА РОДА ЗАЕДНО С БЕБЕТА,МЕБЕТА,КОТЕТА,СВИНЕТА,ВСИЧКО ПОД НОЖА!ЗАЩОТО АКО СЕ СЛУЧИ ТОВА ЗА МЕН НЯМА ВЕЧЕ ЖИВОТ!ЗАТОВА Е ПО ДОБРЕ ДА ИЗБИЯ КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ ГАДОВЕ!И ЗА КАКВО?ЗАЩОТО СМЕ СЕ ПРЕВЪРНАЛИ НА ЦИГАНСКА ДЪРЖАВА!ЩЕ МИ КАРА ПИЯН МАНГАСАРА!АМА ТАКАВА НАШАТА ДЪРЖАВА МАНГАЛИСТАН!

Анонимен
Анонимен
04.09.2013 16:48 16:48

И СЕГА ЧАКАМЕ ПРИСЪДА ПРОБАЦИЯ И ОТНЕМАНЕ НА КНИЖКАТА ЗА 6 месеца. А ПРЕЗ ТОВА МЯСТО НА ДЕН МИНАВАТ СТОТИЦИ ХОРА . ТОЗИ ИДИОТ В ЗАТВОРА ПОНЕ 2 год. !

THE DRIVER
THE DRIVER
04.09.2013 14:13 14:13

Ех, тези бързи BMW-та и тая вкисната боза…

Анонимен
Анонимен
04.09.2013 13:52 13:52

njama li gestoki sankcii i nakazanija,njama da ima opravija,vsi4ko shte si prodalgava postojanno i samo shte se konstatira porednata ,katastrofa,porednijat slu4ai na zaginali i t.n.??!!!!!prodalgavame da se vartim v edin omagiosan krag,tai kato dargavata njama istinski zakoni ,a i policijata ne e dostata4no stroga??!!!!!dokoga shte prodalgava tozi proizvol be balgari?????!!!!!

гост
гост
04.09.2013 13:10 13:10

то я с бмв то беше пиян и незнаеше какво се е случило . 10 мин. нямаше нито полиция нито линеиката на подадения сигнал е*ати държавата сме. а една от пасажерките виеше като кучка ,маи е била от зад защото тая дето е била отпред беше на земята и не мърдаше.По късно се разбра че е бил познат на органите нареда поредният камикадзе но и сутеньор пиян и насран .Немалистаистика за пияни шофьори като ги хванат 2 пияни книшката за цял живот на рубчета.

боклук мръсен
боклук мръсен
05.09.2013 18:37 18:37

Смърт зa тaкивa бееее зa секунди се е рaзминaло дa убие колежкaтa ми точно тaм пресичa момичето и след нея се удря и е стaнaло в 8 сутринтa a не в 5

Back to top button