Хасково

Анелия гост за ЧРД на картинг пистата, разиграват БМВ

АнелияАнелия се очаква да гостува за осмия рожден ден на хасковската картинг писта на 7 септември.

Празникът започва от 18 часа с автородео. Следват състезания с професионални картове и дрифт – каране в тандем. Шоуто ще е богато озвучено, предвиден е и пиротехнически спектакъл.

По традиция са подготвени и много награди, които ще бъдат изтеглени с томбола. Най-големият късметлия пък ще си тръгне с БМВ 320I, съобщиха от ръководството на спортното съоръжение.

Гости на събитието ще бъдат автомобилните състезатели Илия Царски и Владимир Арабаджиев и победителят от „Сървайвър“ Николай Мартинов. Водещ ще е Момчил Манчев.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
05.09.2013 18:56 18:56

smart za idiotskata i mrasna 4alga-,,pop-folk,,!!!!!!!!!!!!!!!stiga ste im palnili oshte gushite na tija otkasa4ki-k*rvi4ki,neshtastni amatiorki,koito njamat nishto obshto s muzikata-stoinostnata,a i vaobshte?!!!!!te sa izmisleni i nekadarni?!!!!tova e ki4 i prostotija za naroda,razberete go tova neshto?!!!!stiga gi pravete izkustveni ,,psevdo zvezdi,,van prostashtinata!!!!!!!!!!

Анонимен
Анонимен
07.09.2013 20:39 20:39

goljama novina-vse edno se saobshtava,4e shte gostuva tina tarnar?????!!!!!!!abe ja begaite be 4algari mrasni,,,psevdo muzikanti,,,napravihte na edno nishto njakolko pokolenija-decata ne znajat kakvo vsashtnost e ka4estvena muzika-mnogo stilove??!!!!!!!naroda savsem izprostja blagodarenie na mitko-painera,slavi trifonov i vie nekadarni amatiori?!!!!!pravite se na golemite zvezdi,a vsashtnost ste edni nekadarni bokluci-prostitutki,p**ali i palni prostaci?!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Back to top button