Хасково

Букет от танци и музика преди Деня на Хасково

КонцертБукет от танци и музика предложи съботната празнична програма за Деня на Хасково. 
Следобяд на пл. „Свобода“ се представиха духовият оркестър при общината и мажоретния състав. Последва концерт на ансамбъла за народни песни и танци „Китна Тракия“ и фолклорен танцов ансамбъл „Хасково“.
 
КонцертВечерта на площадка „Спартак“ започна с танцовото шоу на балетна формация „Рона“ и клуба по спортни танци „Хасково“. Грациите на хореографа Милена Налбантова бяха изпратени с красиви пироефекти, а балерините зарадваха своята ръководителка с кошница с цветя.
 
Няколкото хиляди младежи продължиха да купонясват, защото на сцената забиха  Lexus, Били Хлапето, Михаела Филева и Вензи. Последните доведехо до истерия тийнейджърките.
 
На 8 септември концертите започват от 18 часа с този на групите за стари градски песни „Нежни думи“ и „Детелини“ на пл. „Свобода“. Половин час по-късно на „Спартак“ е ред на клуба по аеробика „Виолена“, които ще се представят със Zumba, DanceXtreme, Dance Step и Kangoo Jumps. От 19.30 часа на същото място е спектакълът на Нешка Робева – „Среща в спомена“, след който е концертът на супер групата „Фондацията“. Празникът по традиция ще завърши с фойерверки. 
 Концерт  Концерт
 Концерт  Концерт
 Концерт  Концерт

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
08.09.2013 9:37 9:37

Добре но,децибелите бяха страшни,човек трябва да има тапи в ушите…

Мария
Мария
08.09.2013 11:06 11:06

Страхотен концерт! Прекрасни костюми и много интересни танци! Браво!

Гери
Гери
10.09.2013 20:41 20:41

Ейййй, злобари пълно!

Back to top button