Регион

Масов бой за девойка пред харманлийски бар

Полиция, архивМасов бой за девойка се разразил в събота вечер пред бар в центъра на Харманли, съобщиха от пресслужбата на полицията.

В 4:30 часа в РУП – Харманли е получен сигнал за мелето пред заведението. Скандалът е започнал между 25-годишен харманлиец и 31-годишен негов съгражданин за момиче след изпито количество алкохол.

В хода на сбиването са се намесили и техни познати, в резултат на което са пострадали основните двама участници. По-младият от тях е с контузна рана на главата и съмнение за комоцио, а опонента му е с хематом на главата и комоцио. И двамата са без опасност за живота.

Работата по случая продължава. Образувано е досъдебно производство.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

6 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Net
Net
17.09.2013 12:15 12:15

Izobshto ne e zaradi momiche skandala! Ivelin Pintiqta predizvika vsichko tova tozi bokluk mrasen ne mu li omrazna da se pravi na gospod v tozi grad ne razbra li che na horata veche im pisna da si mu malchat i da mu tarpqt unijeniqta….
Vsichki mu kazvaha predi da stane boq Iveline stiga si ni razvalql vecherta kva e tazi zavist i zloba kam vsichki ot te*e kvo iskash kaji vednaj za vinagi da se razberem i bokluka mrasen izkara boks nakraq kato mu oprq qiceto na zadnika i e bezzashtiten toi i negovite mishki okolo nego koito se vartqt i si mislqt i te che sa nedosegaemi kato sa mu priateli… OTREPKA DOLNA!!!!

Анонимен
Анонимен
17.09.2013 16:23 16:23

Izobshto Bat Ivelin ne e vinoven za nishto otrepkite sa drugite mishki deto neznaqt na koi se otvarqt

Анонимен
Анонимен
17.09.2013 16:50 16:50

Da da drugite otrepki bili vinovni koi hodeshe cqla vecer na masata pri tqh da se drazni s tqh aide molq ti se … Zatva li oshte 20 choveka ho ritaha na zemqta koito nqmaha nishto obsho s skandala Ivelin bokluka daje s malko se razmina pomiqra smotan!!!

.................
.................
18.09.2013 13:18 13:18

Ивелин е най-големия боклук в града.Така ли не можахте да разберете досега. Как не го е срам станал ми на 40 години и с бременната му приятелка която е в 8 мия месец на бар. Че отгоре на всичкото носи в себе си нож и бокс. А неговите верни другарчета Миро и Коко и те .

Анонимен
Анонимен
20.09.2013 0:35 0:35

nedeite prikazva bez da znaete za kakvo satva vapros !!!

Анонимен
Анонимен
20.09.2013 13:17 13:17

nai golqmata otrepka e gosho montanata koito e narkodilara na grada a puk za drugite bez komentar ot mishok po golqm mishok boikovci bijovci svilen to triiset sreshto edin vseki moje ama tva im e prirodata mishoci 🙂

Back to top button