Хасково

С „отворен следобед“ Младежки център открива новата година

Елена ШоповаС „отворен следобед“ Младежки център – Хасково ще открие новата учебна година, съобщи директорът на общинското предприятия Елена Шопова.

Това ще стане на 1 октомври от 16:30 до 19:00 часа. Всеки, който желае ще може да се запознае отблизо с дейностите, които се развиват в Младежкия център. Тогава ще бъде открита и изложбата с работно заглавие „До Виена и назад“, която ще представи фотоси от визитата на детски хор Орфей до културната столица на Австрия.

Тази година Младежки център ще предлага обучение по китара и класически балет. Китарата ще се води от Пламен Крумов – Хъша, а балетът от магистъра по балетна педагогика Мая Габровска, допълни Шопова. По думите й танцовата школа не е запълване на празнотата, която балет Тангра ще оставят след преместването си в КДК, а появила се добра възможност.

От тази година желаещите да се запишат в някоя от школите могат да го направят онлайн. Не всички дейности обаче са безплатни. Родителите, които желаят децата им да посещават Мажоретния състав, музикалната школа, школата по изобразително изкуство и балетната школа ще трябва да заплащат месечна такса, уточни Шопова. Това са дейности, за които в Младежки център няма назначени преподаватели.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button