Хасково

Липсата на областен в Хасково сред мотивите за вот на недоверие

Ирена Узунова и Владимир МитрушевЛипсата на постоянен областен управител на Хасково е сред мотивите за искания вот на недоверие на правителството на пламен Орешарски от страна на ГЕРБ. Това обявиха депутатите от региона Ирена Узунова и Владимир Митрушев.

Липсата на назначен губернатор показва управленския хаос, който цари в държавата и е в резултат на непостигнат пазарлък между управляващите партии, заяви бившата областна управителка Узунова. Хасково е стратегическо място на картата и е смешно 4 месеца след избора на правителство да няма представител на държавната власт тук. В същото време има назначени двама заместник-областни управители, които няма как да работят без да знаят кой ще бъде титулярът.

България е в състояние на страх заради сирийските бежанци, а това е в резултата на неправилното говорене от страна на управляващите, каза още Ирена Узунова. Според нея докато на власт са били ГЕРБ се е говорело за „закрила“, а сега се говори за „опасност“. Това е безотговорно и така се измества фокуса от пълния провал на първите 100 дни на правителството, допълни още депутатката.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
a
a
24.09.2013 9:19 9:19

Г-жо Узунова, а обвиненията към вас за присвоявания

Back to top button