Хасково

30 червени почетоха септемврийци без лидера си Станчев

Братска могила30 червени почетоха тази вечер 90-годишнината от Септемврийското въстание.

Край Братската могила обаче отсъстваше общинският лидер на БСП и представен днес като замообластен управител Иван Станчев.

Братска могилаОт партията обясниха, че Станчев е във временния приемателен център в Харманли, където се запознава със ситуацията. Някои пък от пенсионерите не знаеха, че техният лидер вече е замгубернатор.

След като поднесоха цветя, присъстващите изслушаха кратка реч от областния и общински председател на Българския антифашистки съюз Константин Видев. Той направи аналог между събитията преди 90 г. и тези сега. По думите на антифашиста тогава Александър Стамболийски е бил свален от власт само два месеца след законното му избиране за министър-председател. Според него същото се повтаряло и сега с правителството на Пламен Орешарски, на което му се искала оставка още от първите дни на управлението.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button