Регион

Постройки, градина, гора и коли горяха за 24 часа

Пожар, илюстрацияПет пожара със значителни материални щети са пламнали през последното денонощие в Хасковска област, отчитат от противопожарното управление.

Две стопански постройки са унищожени от огъня в ранния следобед вчера край димитровградското село Великан. Причината за пожара, тръгнал от сухи треви, е небрежност. По същата причина е подпалена и гората край село Константиново вчера следобед. Пожарникарите са успели да спасят близо 500 декара широколистни дървета. Отново небрежност е причинила пожар в овощна градина край село Бисер. Изгорели са 4 декара праскови.

Два автомобила са станали жертва на огъня в ранните часове вчера и днес. Фолксваген Шаран е горял в Свиленград, а Ауди – в Димитровград. Причините са в процес на изясняване.

Още 11 пожара в сухи треви и отпадъци без сериозни материални щети са гасили огнеборците в областта през изминалото денонощие.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button