Регион

ДПС не остави шанс на ГЕРБ в Шишманово

ИзбориКандидатът на ДПС за кмет на харманлийското с. Шишманово Сенан Ибрям спечели безапелационно частичните местни избори. 
При 234 отишли до урната за него гласуваха 222, съобщиха от Общинската избирателна комисия (ОИК) в Харманли.
 
Едва 5 гласа получи кандидатът на ГЕРБ Христо Христов, а недействителните бюлетини са общо 7. Имащите право на глас в Шишманово са 450.
 
От ОИК допълниха, че изборният ден е протекъл спокойно и не са постъпили жалби.
 
Haskovo.info припомня, че до нови избори в Шишманово се стигна след като кметът Юксел Мустафа подаде оставка. Той мотивира решението си с ниската кметска заплата. Неговото желание е да работи като шофьор на камион в Германия.
Частични местни избори се проведоха и в тополовградското с. Хлябово. Тук победител е Янко Богданов, подкрепен от инициативен комитет, в който е БСП. За него гласуваха 195 души, съобщиха от Общинската избирателна комисия в Тополовград. Вторият кандидат е Щерьо Стоянов (ГЕРБ), който получи 167 гласа. Недействителните бюлетини са 28. Избирателната активност е 42% при 506, имащи право на глас. И тук изборният ден протече спокойно без постъпили жалби.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
избирател
избирател
30.09.2013 10:20 10:20

Че в Щишманово има ли изобщо българи….??????

Back to top button