Хасково

16 с награда за празника на Стамболово

Стамболово16 изявени личности награди община Стамболово по повод 30-годишнината от създаването си. Сред удостоените с грамоти и плакети бяха поетът Исмаил Керим, актьорът и художник Иван Чаушев и писателят Пейчо Несторов.

Празничният ден започна с тържествена сесия, на която присъстваха изпълняващият длъжността областен управител на Хасково Кадир Исов, главният консул на Турция Шенер Джебеджи, кметът на турската община Ахметбей Юнал Каймаз, депутати и бизнесмени.
Тържествата по повод юбилеят на община Стамболово продължиха няколко дни.

В тях се включиха деца от общината, които представиха литературно- музикална програма. Изявени поети и писатели от района представиха своите творби. Бе открита и съвместна изложба на изявения актьор и художник Иван Чаушев и начинаещата художничка Юркюш Молла.

На на стадиона в Стамболово се проведе футболен турнир между отборите на Крумовград, Кърджали, Момчилград, Хасково и Ивайловград. За жителите и гостите на Стамболово концерт изнесе и народният певец Тодор Кожухаров и оркестър „Южни ритми“.

Стамболово Стамболово
Стамболово Стамболово
Стамболово Стамболово

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button