Хасково

Фотоклуб е най-новата формация в читалище „Заря“

Александър МилушевФотоклуб е най-новата формация в читалище „Заря“, съобщи на прага на новия художествено-творчески сезон секретарят на институцията Александър Милушев.

Искаме да отговорим на интереса на децата към това изкуство, продължи той. Читалището е заложило  на традиционните школи и състави, които непрекъснато увеличават колекциите си от отличия.

Три юбилея ще има този сезон в „Заря”- на  смесения хор „Родна песен”, на клуба по спортни танци  „Хасково”  и на балетната формация „Рона”.

Новост в библиотеката е детският отдел, където за ученици от училище „Хр.Смирненски” вчера  се състоя презентацията „Опознай своя роден край”. Клуб „Ари” пък се готви за участие във фестивал на старата градска песен в Самоков.

Читалищните формации, чиито ръководители са специалисти с квалификация и опит, очакват и нови участници.  Нека обаче семействата, които искат да видят децата си на сцената, да почакат да тръгнат в първи клас, защото малчуганите под 6 години лесно се уморяват и не могат да се концентрират, посъветва Милушев.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button