Хасково

Почти година пред блок 1 в „Бадема“ чакат джоб за контейнерите

КонтейнериПочти година след като от община Хасково обещаха да проверят случая и да направят джоб за контейнерите за смет пред блок 1 в кв. „Бадема“, все още проблемните два коша стоят на пътя и продължават да затрудняват движението на автомобили, алармираха читатели на Haskovo.info.

„Бобрите“ създават неудобство и на пешеходците. Причината е, че са разположени на завоя между блокове 1 и 4, а от там минава пътят и за блок 7.

КонтейнериКонтейнерите ограничават видимостта на шофьорите. За да са сигурни, че няма да направят катастрофа те са принудени да навлязат в насрещното платно.

Както Haskovo.info писа в края на 2012-та, контейнерите пред блок 1 не са единствените, които са поставени на пътя. Проверката ни тази година установи, че голяма част от „бобрите“ вече са поставени в джобове, а за други – местата не са довършени, но са започнати.

От община Хасково обещаха днес отново да огледат проблемните контейнери пред блок 1, но посъветваха гражданите да депозират молба в кметството, защото при обсъждането на направата на джобовете тази година не са имали официално искане от граждани, за да се съобразят с него.

Контейнери Контейнери

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button