Хасково

Крадци разбиха цех и отмъкнаха мотопед и инструменти

Полиция, архивКрадци са разбили снощи цех за метали в хасковската индустриална зона, съобщиха от пресслужбата на полицията.

Апашите отмъкнали мотопед, 4 заваръчни апарата, 4 ъглошлайфа, дрелка, 2 къртача, медни тръби и 4 заваръчни шлема.

Станала е и втората кражба в Хасково – в частен дом на бул. „Раковски“. След счупване патрон на вратата са задигнати: 25-грамова златна гривна, 45-грамов златен синджир и 16-грамови два златни пръстена. Образувани са досъдебни производства.

Три кражби са регистрирани в Любомец на далекосъобщителен кабел. Две от тях са осъществени на ул. „Републиканска“, а третата от ул. „Бяло море“. Неизвестни извършители са откраднали общо 223 метра кабел от шахти на подземна кабелна мрежа.

34-годишен ивайловградчанин пък е задържан в момент на кражба. Снощи около 20 часа, заловеният е направил опит да източи 20 литра дизелово гориво от багер в с. Хухла. В близост до мястото на кражбата е установен и 56-годишният му баща, който е изчаквал сина си в автомобил Опел. Багерът е собственост на ООД. Двамата са задържани до 24 часа по образуваното досъдебно производство.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button