Хасково

Превозвачи блокираха Капъкуле, опашката на Капитан Андреево 15 км.

Опашките15-километрова опашка блокира тировете на ГКПП Капитан Андреево. Тежкотоварните автомобили не се движат от снощи. Така вече цяло денонощие стотици шофьори не могат да продължат  пътя си. Нито от Гранична полиция, нито от Митница Свиленград пожелаха  да обяснят ситуацията. Според чакащите шофьори причината е, че турският пункт Капъкуле е блокиран от превозвачи заради налаганите им в България санкции.

Глоби, глоби, глоби и турците казват няма да караме. Обаждат се в турско, затварят границата и ние стоим и чакаме ей тука. Разрешителни изтичат, срокове отърваме и багажа отърваме и това е проблема.“, коментира пред Haskovo.info Георги Недялков.

Шофьорите, които чакат на българска територия, са категорични, че непрекъснато имат проблеми с нашите служби, които им налагат безпричинно солени глоби. Искали им и подкупи.

От Изпълнителната агенция Автомобилна администрация обясниха, че техните проверки  не са тенденциозни. Акцията, започнала вчера е планирана и ще продължи до края на седмицата. Досега са проверени над 350 автомобила на граничните пунктове в страната като са съставени 48 акта.

Опашките Опашките
Опашките Опашките

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
09.10.2013 7:59 7:59

БРАВО САМО ТАКА !

Back to top button