Спорт

„Хасково“ би баскетшампиона с 92:88 след продължения

БаскетболБаскетболистките на „Хасково“ победиха инфарктно шампионките от „Дунав“ (Русе) с 92:88 и спечелиха Купата на кмета на Димитровград. 
Отборът на „Дунав“ поддържаше комфортна разлика почти през цялата среща. В заключителната минута обаче хасковлийки успяха да намалят изоставането си до 79:82. Тогава дойде и звездният миг на американката Кения Макбий, която реализира тройка с финалната сирена и прати мача в продълженията.
 
Баскетболистките на Елена Станкова бяха бурно подкрепяни от публиката в зала „Младост“ и успяха окончателно да пречупят златните медалистки от последния шампионат.
 
Баскетбол„Хасково“ стигна до финала след като вчера победи „Берое“ с 65:56. Заралийки останаха четвърти в крайното класиране на предсезонния турнир, а трети се нареди тимът на „Рилски спортист“ (Самоков).
 
Кметът Иво Димов награди победителките от „Хасково“ с купата и се снима с отбора. Много фенове на баскета също се щракнаха за спомен с баскетболистките.
 
„Много съм доволна от характера, който показахме до последния момент. Аз не бях отписала срещата и вярвах, че ще победим. Дори веднага след тройката помислих, че сме спечелили с точка. Всяка една от състезателките се представи на високо ниво. Тази победа над шампионките на България е едно прекрасно начало за нас. Тя ще ни даде самочувствие, че можем да спечелим Купата на България и златните медали в първенството“, коментира за Haskovo.info Елена Станкова.
 
„Хасково“ стартира баскетболното първенство на 20 октомври с домакинство на „Рилски спортист“.
 
 

Баскетбол   Баскетбол
 Баскетбол  Баскетбол

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
haskovlii
haskovlii
10.10.2013 22:09 22:09

taka e, v haskovo i basketbola-/geni/i futbola sa na nivo !!!!!!!napred haskovliiki-dogodina shampionki i kupata na stranata,a futbolistite v a-grupa !!!!!!!!!!!

nqkoi
nqkoi
10.10.2013 22:32 22:32

sani6taaaaa

haskovo
haskovo
10.10.2013 22:33 22:33

kvi 6ampionki kvi kupi vie poludqhteli be,o6te ne e po4nalo parvenstvoto

haha
haha
10.10.2013 22:58 22:58

moje bi da po skoro iliuzii

Анонимен
Анонимен
11.10.2013 14:19 14:19

tai kato v provincialno misleshtoto haskovo pove4eto razsagdavat taka-pesimisti4no,nevjarvashti v nishto,s negativizam za vsi4ko,zatova nikoga nishto hubavo i v nikakva oblast tuka v haskovoto ne se e slu4valo i njama da se slu4i javno?!!!!!!!s neserioznost,s pesimizam,bez otstojavane na kakvoto i bilo nikoga neshtata njama kak da se polu4at,razberete go haskovlii?!!!!!!vsi4ki trjabva da sa edinni i da se zashtitavame kakto go pravjat v mnogo po malki grad4eta naokolo ot nasheto,a i ne samo??!!!!!

Back to top button