Хасково

Хасковски педагози в турския филиал на „Хонда“

ПГМЕТ - ХасковоОт турския град Ескишехир се завърнаха петима хасковски педагози. Работната им визита бе част от проект на ПГМЕТ „Кица и Стойчо Марчеви“. Заедно със свои колеги от Турция, Италия, Румъния, Англия хасковският екип е ангажиран със задачата учители, ученици и помощен персонал да бъдат по-информирани за безопасността на работното място.

Това бе първата ни среща. Деловата програма, освен работните срещи, включваше посещение в центъра за продажба и ремонт на автомобили „Хонда“ и една от най-известните фирми за конфекция в Турция .

ПГМЕТ - ХасковоИзключително гостоприемните домакини ни осигуриха възможност да получим впечатления от самия град, който е трети по качество на живот в Турция, има около 700 000 жители и е изключително живописен, чист и интересен, разказват участници в пътуването.

Проектът е двегодишен. Негова цел е и да се сравнят отделните практики и документи в страните от ЕС и Турция в областта на здравето и безопасния труд. Предстои създаване на сайт , разработване на въпросници и провеждане на анкети, резултатите от които ще бъдат анализирани в хасковската професионална гимназия.

През април предстои среща в Италия, в град Л,Акуила, а през май- домакин ще бъде Хасково.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Иван Тенев
Иван Тенев
12.10.2013 13:17 13:17

Едни от малкото … които се опитват, да направят, нещо за децата на България !

Анонимен
Анонимен
12.10.2013 16:35 16:35

глупости ,даскалите от механото са скарани със съвременната педагогика ,умели нагаждачи и интриганти,мижитуркикато м. стаева-сапунджиева.

Анонимен
Анонимен
12.10.2013 18:34 18:34

защо педагозите от механото , а не профисионалната гимназия по транспорт е на визита в завода на honda не се знае

Анонимен
Анонимен
13.10.2013 13:28 13:28

щото са дърти скапани гъски

Back to top button